Over Ons

Ik ben Desiree Beer, eigenaar en oprichter van DB Bouw. Hoewel mijn achtergrond ligt in marketing en sales ben ik een bouwbedrijf begonnen omdat ik een enorme passie heb voor mooie interieuren. Bij de aankoop van mijn loft liep ik er bij diverse afbouwpartijen tegen aan dat offertes niet duidelijk of incompleet waren, start-, en doorlooptijden te lang duurden en ze geen advies konden over interieur en styling.

Door DB Bouw, design & interieur op te richten besloot ik zelf die ‘spin in het web’ te worden. Het bleek een formule waar veel behoefte aan was. Door een intensieve samenwerking met Franssens Advies en Management beschikken we over een full service aannemersbedrijf.

In het eerste jaar hebben we 30 bouwprojecten gedraaid, waaronder 20 casco lofts die we volledig afgebouwd hebben. Op onze website treft u een selectie aan van uitgevoerde projecten die u een impressie geven van de diversiteit in bouwprojecten.
Ik investeer in de mensen met wie ik samenwerk. Dat doe ik ook alleen met mensen waar ik een goed gevoel bij heb en die hoge kwaliteit kunnen leveren. Vertrouwen heeft voor mij de hoogste prioriteit.

Onze klanten vinden het prettig dat ze nergens meer naar om hoeven te kijken. Ze worden ontzorgt, aangezien wij het gehele bouwproces regelen.

Bewaren