Diensten

Verbouwingen

DB Bouw is gespecialiseerd in verbouwingen van woonhuizen en appartementen. Tevens verzorgen wij verbouwingen van restaurants en boetiekhotels. Wij begeleiden u van A tot Z bij het gehele bouwproces.

Onderhoudsplan VVE

Bij planmatig onderhoud is het van groot belang dat de juiste communicatie plaatsvindt met alle betrokkenen. Hierdoor verloopt het totale proces zo eenvoudig en soepel mogelijk.

Interieurontwerp & styling

DB Bouw, design & interieur biedt interieurontwerpen aan dat aansluit bij de persoonlijke smaak & wensen van de klant. Samen zoeken we naar uw sfeer en selecteren het interieur dat dit het best tot uitdrukking brengt in uw gestelde budget.

Bouwbegeleiding

Onze bouwbegeleiders zijn de intermediairs tussen u, ons bouwend personeel en de diverse leveranciers. Wij zien erop toe dat de uitvoerders van het bouwplan zich houden aan de letter van het ontwerp.

Restaurants

DB Bouw legt zich ook toe op verbouwingen van restaurants en kleine boetiekhotels. Wij kunnen goed overweg met strak gebudgetteerde verbouwingsplannen en zorgen ervoor dat de verbouwing of aanpassing van uw restaurant of hotel probleemloos verloopt.