Werkwijze

Aannemer

Uw hele verbouwing van A tot Z verzorgd… Van de eerste schets tot de laatste schroef. Dat is DB Bouw design en interieur. Een full-service ontwerp en aannemersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij staan voor gedetailleerde afbouw-kwaliteit en korte doorlooptijden. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op – ook als u buiten Amsterdam woont. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

Project-Management

Geen succesvol project zonder vakkundige leiding. Onze bouwkundige projectmanagers coördineren, controleren en waarborgen een strakke planning. Ze zijn de enige schakel tussen uzelf en het team. Dat betekent optimale controle en overzicht.

Tot in Detail

Perfectionisme zet je niet aan of uit. Dat zit erin, of niet… Daarom stoppen we dezelfde passie in elk project. Groot of klein. Want ook al zijn we gespecialiseerd in grotere renovatie- en verbouwingsprojecten; uw badkamer- of keukenrenovatie is voor ons even belangrijk.

Vergunningen

Voordat we aan een project beginnen verzorgen we de benodigde vergunningen — bij de bouw van een dakterras, uitbouw of dakkapel bijvoorbeeld. Maar ook ontheffingen voor bouwliften, hijskranen en containers worden indien nodig door ons georganiseerd. Zo hoeft u nergens meer aan te denken en kunnen we snel aan de slag.